Andet / Konkrencebetingelser VIC / FSF

Konkrencebetingelser VIC / FSF

Generelle retningslinjer for konkurrencer afholdt på sociale medier 

Konkurrencen er ikke oprettet og drives ikke af det pågældende sociale medie. Konkurrencen er hverken sponsoret, administreret af eller associeret med det pågældende sociale medie.

Konkurrenceafholder er: Vodder Idrætscenter og/eller Frifelt Sportsforening

FSF-VIC fælles hovedbestyrelse samt ægtefæller eller samlever kan ikke deltage i konkurrencen.

Vodder Idrætscenter / Frifelt Sportsforening forbeholder sig retten til, at finde en ny vinder hvis den første vinder ikke vender tilbage indenfor 24 timer efter at have fået besked om at have vundet.

Vodder Idrætscenter / Frifelt Sportsforening forbeholder sig retten til, at til enhver tid at indstille, udsætte eller ændre en konkurrence (incl. præmier) hvis vi vurderer vi ikke kan gennemføre konkurrencen som først beskrevet.

Vodder Idrætscenter / Frifelt Sportsforening forbeholder sig ret til, at anvende uploadede fotos i forbindelse med markedsføring samt samt offentliggøre dit navn hvis du vinder en konkurrence.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre præmier. Det er vinderens eget ansvar, at betale evt. præmieafgift til staten i forbindelse med præmien.

Deltagere, der forsøger at manipulere konkurrencen, udelukkes fra konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at Vodder Idrætscenter / Frifelt Sportsforening gemmer dine afgivne oplysninger til brug for lodtrækningen i den pågældende konkurrence. De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive solgt eller videregivet til 3. part.

For hver konkurrence vil der være forskellige perioder hvor konkurrencen afvikles. Tidsperioden vil være nævnt ud for hver konkurrence.

Vinderen findes og offentliggøres umiddelbart efter ovennævnte dato.

Spørgsmål om konkurrencen rettes til konkurrenceafholder.

Vi kan kontaktes via Facebook eller email-adressen: snolebille@hotmail.com
 
Frifelt Sportsforening  | Tlf.: 25797419